Food Print- test för matintoleranser

Food Print, metoden för att identifiera matintoleranser effektivt och säkert!

Food Print- test för matintoleranser 

Det är mycket vanligt att matintoleranser ligger till grund för ohälsa. Matintoleranser kan leda till en myriad av symtom. Huvudvärk/migrän, onormal trötthet, orolig mage, hudbesvär, viktproblem, ledbesvär och muskelsmärtor är några exempel på sådana symtom. Genom att ta reda på vilka födoämnen du är överkänslig/intolerant emot drar du en hälsomässig vinstlott. Matintoleranser är inte konstanta och med rätt insatser kommer du att kunna äta av födoämnena igen men om inget görs kan intoleranserna utvecklas till  allergi.

 

Food Print 

Food Print är namnet på den metod som HälsoBlomstra använder för att identifiera matintoleranser. Food Print är uppföljaren till Food Detective och avläser fler födoämnen och med större exakthet än föregångaren. Metoden är enkel och effektiv, ett stick i fingret och du får ”svar från” minst 80 olika födoämnen. Testet skickas till Cambridge Nutritional Sciences laboratorium för analys. När analysen är klar skickas protokollet till mig, du som kund får också ett exemplar.

Efter denna procedur vet du vad du har för matintolernaser. Nu behöver du undvika dessa födoämnen i 3- 12 månader och inta kosttillskott för att understödja tarmen. Hos HälsoBlomstra möter du mig som är diplomerad kostkonsult och får hjälp med din kostomläggning samt får tips och råd om inköpsställen för de nya matvarorna som du eventuellt behöver bekanta dig med.

Priser:

Food Print 80 födoämnen     2.470 kr

Food Print 120 födoämnen   2.970 kr

Food Print 200 födoämnen  3.470 kr

Food Print betalas till företaget Herba Plus A/S i Norge

 

Matintoleranstestning                550 kr

Kostkonsultationer                     595 kr /tillfälle

Kostkonsultationer betalas till mig på HälsoBlomstra

 

Boka tid hos HälsoBlomstra, Anneli Melander tel: 070- 672 51 61

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>