HälsoBlomstra på Företaget

Ditt företag tjänar mer med skräddarsydda Hälsoprogram
Utifrån grundläggande behovsanalys levererar HälsoBlomstra det skräddarsydda Hälsoprogrammet, anpassningen gör programmet kostnadseffektivt och resultatinriktat. Välmående personal lyfter företaget.

Välkommen till HälsoBlomstra

Som företag är det av stor vikt att satsade pengar ger ett positivt resultat, därför skräddarsyr HälsoBlomstra Hälsoprogram utifrån företags unika behov. Med utgångspunkt från en grundläggande behovsanalys planeras och genomförs programmet. Ibland behövs omfattande längre Hälsoprogram, andra gånger räcker det med en inspirerande föreläsning. HälsoBlomstra arbetar med hälsa ur ett helhetsperspektiv med individ och grupp där kost, motion och livsstil ingår. HälsoBlomstra kan också erbjuda den enskilde olika behandlingar så som massage, individuell kostrådgivning och träningstips mm. Genom att satsa på företagets viktigaste resurs, personalen, förstärks förutsättningar att nå målen, målen om personalnärvaro, trivsel, samarbetsförmåga, ökad stresstålighet, effektivitet, omsättning och resultat.

Att förmedla kunskap är HälsoBlomstras måtto, det ökar kompetensen hos den enskilde och gör det lättare att göra bra hälsosamma val i vardagen.

Så här säger Kirsi Mikkonen på Jämsmed AB som gått kurs hos HälsoBlomstra:
Jag har deltagit på kursen ” Friskare Livsstil” under hösten 2011 med stor behållning. Anneli har på ett mycket kunnigt och inspirerande sätt lett oss igenom delarna mat, motion och livsstil. Kursen har varit en bra blandning mellan teori och egen/gemensam reflektion, vilket jag tror är nödvändigt för att kunskapen ska bli kompetens hos mig, att jag ska ta med mig det i vardagen. Det har jag gjort – stort tack för det!

Kirsi Mikkonen, Jämsmed AB 

HälsoBlomstras Skräddarsydda Hälsoprogram ger dig/företaget:

  • Nya insikter för bättre mående
  • Ett modernt helhetsperspektiv
  • Anpassat program utifrån specifika behov
  • Bättre förutsättningar att klara förändringsprocesser
  • Enkla metoder som underlättar att klara av vardagens utmaningar
  • Vägledning för både individ och arbetsgrupp
  • Skriftligt programmaterial/dokumentation
  • Programmet pedagogiskt framfört med glädje och entusiasm

Så här säger några tidigare kunder:

Jag har gått kursen Friskare livsstil och är mycket nöjd. En väldigt inspirerande kurs med många tankeställare som resultat. Anneli är otroligt professionell och kunnig och hennes entusiasm smittar av sig. Jag kan varmt rekommendera andra kursen, vare sig man vill förändra sin livsstil eller bara vill lära sig lite mer i ämnet. Kursen bjuder på mycket tänkvärd information och trevliga diskussioner. //Camilla Storäng 

Jag får alltid professionella råd, angående min hälsa, och har även en möjlighet att köpa produkter, direkt från HälsoBlomstra, som passar just mig. Det ger mig en känsla av trygghet och omtanke, för mitt eget bästa.
//Maria Nelimarkka

Anneli är en bra lyssnare, väldigt kunnig och positivare medmänniska har jag aldrig träffat! Nu har jag uteslutit födoämnen som jag inte tål och mår mycket bättre och är inte alls lika sjukligt trött längre.
//Lena Olsson

Alla ni där ute som har problem med er hälsa, ta kontakt med Anneli, ert liv kommer att förändras, det tar lite tid men jag lovar ni kommer inte att ångra er. Jag har inte gjort det, tvärtom, nu lever jag igen.
//Marie Ekström

HälsoBlomstra kommer kostnadsfritt till ert företag för en första kontakt och inledande behovsanalys. Du får därefter ett konkret förslag på ett skräddarsytt Hälsoprogram. Vi diskuterar förslaget, tar upp eventuella frågor och gör justeringar för ytterligare anpassning så programmet passar just er. Nu är vi redo, nu sätter vi igång.

Tänk på att en personal som känner sig åsidosatt ofta är en missnöjd personal, visa dem uppskattning genom att satsa på deras välbefinnande och se hur både de och företaget blomstrar.

Enklast för dig är att ringa HälsoBlomstra för att boka en tid för ett första möte, mötet kan vara på plats hos dig, hos HälsoBlomstra eller som ett telefonmöte. Ring 070- 672 51 61 så är det Skräddarsydda Hälsoprogrammet inte långt borta.

Med vänlig hälsning
HälsoBlomstra
Anneli Melander
info@halsoblomstra.se
070- 672 51 61

PS! Några idéförslag finns här nedan (öppnas som PDF):
Kroppsunderhåll för framgång
Föreläsningspaket
Kort presentation av olika föreläsningar
friskare_livsstil
Studieplan, Friskare Livsstil, utv.form
HälsoBlomstras sluta rökaprogram, företag
Programplan, HälsoBlomstras sluta rökaprogram

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>