Utflykt, konferens/föreläsning och Hälsoprofil i ett- JA, det går!

Utflykt, konferens/föreläsning och Hälsoprofil i ett- JA, det går!
Den bekväma konferensbussen tar er till utflyktsmålet för upplevelse och hälsoprofil

Hej

Nu finns möjligheten att uppmärksamma företagets viktigaste resurs, personalen, på ett kostnads- och tidseffektivt sätt. Vi, HälsoBlomstra och Gabis Specialresor AB, har konceptet som driver företagets utveckling framåt genom möten och förbättrad hälsa. På den bekväma konferensbussen finns möjlighet att konferera och/eller få lyssna till inspirerande föreläsning om hälsosam kost och livsstil. Framme vid utflyktsmålet genomförs en hälsoprofil och trevlig aktivitet.

Hälsoprofilen består av ett frågeformulär, en 3-dagars mat- och dryckesdagbok, kontroll av kroppssammansättning samt provtagningar för blodsocker och kolesterol. Provtagningarna ger konkreta svar, svar som också underlättar för den uppföljning av uppnådda resultat som sker 6 månader efter uppstart. Hälsoprofilen resulterar i att var och en får en individanpassad hälsoplan. Genom att följa de råd som står i hälsoplanen får personalen bättre förutsättningar att med glädje och lätthet arbeta mer fokuserat och bemöta vardagens utmaningar.

Så här säger några av HälsoBlomstras tidigare kunder:
Jag får alltid professionella råd angående min hälsa, det ger mig en känsla av trygghet och omtanke, för mitt eget bästa.
// Maria Nelimarkka

Varje gång jag har varit hos HälsoBlomstra har jag alltid lärt mig något nytt som oftast är lätt att få med i vardagen. Det är de vardagliga sakerna som förändrar. Tveka inte att kontakta Anneli – du kommer få professionell hjälp!
//Åsa Lindstrand, LK Konsult

Vårt koncept ger företaget:
* Kostnads- och tidseffektiv företagsutveckling
* Möjlighet till konferens, föreläsning och hälsosatsning i ett
* Kombination av upplevelse och jobb
* Inspiration till hälsosammare livsstil
* Individanpassade hälsoplaner
* Uppföljning/avstämning av hälsosatsning
* Mer fokuserad och arbetsglad personal

Mats Clewebrink på Bilomatic, säger så här om sin busstur med Gabis Specialresor AB:
Tack för en otroligt spännande o trevlig lördag. Du visade verkligen att du inte är en ”vanlig busschaufför”, utan något extra utöver det vanliga. Det är inte många som håller måttet att köra på ”ko-stigar” och svår terräng med en buss för 50 personer, men du klarade det ”galant” och framförallt med iskalla nerver, mycket bra.

Du kan välja bland tre färdiga heldagspaket där resa, hälsoprofil, lunch och upplevelse ingår eller själv föreslå ett utflyktsmål, vi är kreativa och arbetar för en bra lösning för dig.

Våra tre paket är:
1. Löfs Islandshästar där Birgitta tar er med på en ridtur, lunch på Forsmarks Wärdshus
www.lofsislanshastar.se och www.forsmarkswardshus.se

2. Alborgen med äventyr & samarbetsövningar i de olika uppdragsrummen, lunch på Alborgen
www.alborgen.nu

3. Parkbadet, där visar Susanna Mixter funktionella och roliga styrke-och konditionsövningar som kan utföras individuellt, i par eller i grupp. Lunch på Parkbadet.
www.halsomixen.wordpress.com och bit.ly/parkbadetsandviken

Pris för respektive paket är 2500 kr/person
Gör din bokning i september, få 10 % rabatt!!

Betalning sker via fakturering med 30 dagar netto från fakturadatum.

Vårt koncept är enkelt, du slipper att enskilt boka resa, konferensrum och upplevelse samt sluta dyra avtal med månatliga fasta kostnader för frisk-/hälsovård.

Ta kontakt med oss via mail eller telefon, tala om vart ni vill åka eller boka något av de färdiga paketen, vi sköter resten.

HälsoBlomstra, Anneli Melander, info@halsoblomstra.se, tel: 070- 672 51 61
Gabis Specialresor AB, Gabriele Bodegård, gabi@gabisbussresor.se, tel: 070- 397 10 31

Välkomna önskar Anneli och Gabi

Ps. Följ med oss på en behaglig busstur med möjlighet till konferens, inspirerande föreläsning om kost och livsstil, upplevelse och hälsoprofil. Effektivt, enkelt och trevligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>