Kundreferenser

Viktigt att hålla sig frisk som egen företagare

Jag heter Christina Boström och jag är guldsmed med eget företag i Dannemora.  Som egen företagare är det viktigt för mig att hålla mig frisk.

Jag ledsnade på att gissa/tro på vad jag skulle göra för att hålla min kropp i bra skick. Det finns så många olika läror, så man som lekman blir förvirrad.

Jag valde därför att investera i mig själv och vände mig till Anneli på Hälsoblomstra. Hon gjorde en analys utifrån min dåvarande kost samt en bodyscanning.

Vi började med att rensa kroppen. Sedan har jag ätit en personligt anpassad kost.

Jag gick även regelbundet och fick kinesiologibehandlingar.

Med Annelis proffshjälp har jag nu kommit tillrätta med värk i kroppen samt upprepade magkatarrer. Jag har nu kunskapen och redskapen för att ha ett hälsosamt liv.

Tack Anneli!

//Christina Boström, Guldform

Föreläsningsserie i 3 delar 

Att livsstilen har stor betydelse för hur vi mår är något som de allra flesta håller med om i dag. Det råder ingen tvekan om att regelbunden motion, bra kostvanor, minskad rökning, måttlig alkoholkonsumtion, mindre stress och bättre balans i tillvaron leder till bättre hälsa och längre medellivslängd.

Som ett led i arbetet med att förbättra arbetsmiljön vid Jaco samt förhoppningen att friskare personal åstadkommer mer med mindre ansträngning så genomförde vi inspirationsdagar i form av en föreläsningsserie i 3-delar, kost, fysisk aktivitet och beroende(nikotin, alkohol/socker) på Jaco.

Ett stort tack till Anneli Melander från Hälsoblomstra som är utbildad Hälsorådgivare & Kostkonsult och som höll i föreläsningarna.

// Stefan Jakobsson,  JACO Fabriks AB

Kursen, Friskare Livsstil

Jag har deltagit på kursen ” Friskare Livsstil” under hösten 2011 med stor behållning. Anneli har på ett mycket kunnigt och inspirerande sätt lett oss igenom delarna mat, motion och livsstil. Kursen har varit en bra blandning mellan teori och egen/gemensam reflektion, vilket jag tror är nödvändigt för att kunskapen ska bli kompetens hos mig, att jag ska ta med mig det i vardagen. Det har jag gjort – stort tack för det!

Kirsi Mikkonen, Jämsmed AB

Jag har gått kursen Friskare livsstil och är mycket nöjd. En väldigt inspirerande kurs med många tankeställare som resultat. Anneli är otroligt professionell och kunnig och hennes entusiasm smittar av sig. Jag kan varmt rekommendera andra kursen, vare sig man vill förändra sin livsstil eller bara vill lära sig lite mer i ämnet. Kursen bjuder på mycket tänkvärd information och trevliga diskussioner.

Camilla Storäng

Jag har provat olika behandlingar

Anneli har hjälpt mig många gånger med olika sorters behandlingar, exempelvis öronljusbehandling, nack- och käkmassage för att nämna några. Hon har varit till stor hjälp och varit väldigt stöttande. Känns tryggt att kunna få hjälp när man behöver den!

//Sanna Hansson

Därför rekommenderar jag Anneli på HälsoBlomstra

Jag kom ikontakt med Anneli hösten 2010 via en kompis som känner Anneli. Jag har gått med magont nästan hela mitt vuxna liv och haft atopiskt eksem sen jag var barn.
I januari 2008 fick jag veta att jag är glutenintolerant av en annan hälsocoach men besvären har inte riktigt gått över. Anneli gjorde en första hälsoprofil, det visade sig att jag också är laktosintolerant, vilket sjukvården inte har hittat.  Jag gjorde en kostomläggning och genomförde en reningskur och började med kosttillskott och känner mig mycket bättre. December 2010 träffades Anneli och jag i Stockholm för att jag ville göra ett matintolerans test (Food print) för att verkligen få veta vad jag tål och inte tål och det visade sig att mycket av det jag trott att jag är allergisk mot tål jag. Sen misstänkte jag att jag har candida, pratade med Anneli om det och hon skickade formulär som jag skulle fylla i och hon såg direkt att det var candida, fått komplettera min matintoleransdiet med en candidadiet och några andra kosttillskott.

Vi har haft telefonkontakt en gång i månaden och jag har mejlat om frågor och undringar och svar kommer per omgående. Anneli är mycket lyhörd, kunnig, omtänksam och hjälpsam, då hon även mejlat diverse recept för att underlätta min vardag.

Så alla ni där ute som har problem med er hälsa, ta kontakt med Anneli, ert liv kommer att förändras, det tar lite tid men jag lovar ni kommer inte att ångra er. Jag har
inte gjort det, tvärtom, nu lever jag igen.

TACK Anneli för att du finns och all hjälp jag fått.

// Marie Ekström

Hur, när och varför jag vill rekommendera Anneli på HälsoBlomstra 

Jag hade blivit rekommenderad att ta kontakt med Anneli för ganska länge sedan men vågade inte riktigt- jag hade ju min läkare på Akademiska Sjukhuset som förvisso bara skylde min trötthet på min sjukdom.

Påsken 2010 var jag på en trevlig ”prova på kväll” för kroppen och sinnena i Andersbo bygdegård, Österbybruk. Där träffade jag Anneli och fick prova på Ansiktsdiagnostik, det visade sig att jag nog var intolerant mot något så jag fortsatte med blodprov (Food Print) som visade på vad Anneli redan hade sett på rynkor och skrynklor. Jag fick tips och recept med vad som var bra för mig att äta. Jag gick även igenom en reningskur och får regelbunden kinesiologi som ”pirrar” skönt i kroppen. 

Anneli är en bra lyssnare, väldigt kunnig och positivare medmänniska har jag aldrig träffat!

 Nu har jag uteslutit det jag inte tål och mår mycket bättre och är inte alls lika sjukligt trött.

Även mina två barn träffar Anneli och visar förtroende för henne.

TACK ANNELI FÖR ATT DU FINNS! Livet har blivit bättre!

//Lena Olsson

Så hjälper Anneli på HälsoBlomstra mig

Jag har känt Anneli sedan sommaren 2006 då vi möttes på en företagsmässa. Jag har tidigare varit intresserad av att få Kinesiologi-behandlingar, men har alltid förfärats av både pris och resor. Det har varit helt enkelt för dyrt och för långt att åka. 

Anneli har sin mottagning hemma i Östhammar och det gör att miljön är väldigt familjär, alla har förståelse för varandra. Ibland kan hon även komma hem till mig, då jag har så ont att jag ej kan köra bil. 

Jag har värk i nacken efter en trafikskada år 2000. Jag har starka mediciner som varken jag eller min läkare gillar. Medicinen hjälper ju, men jag känner att jag drabbas av fler biverkningar än vad som är bra för kroppen. Med Kinesiologi-behandlingen kan jag för första gången i mitt ”värkliga” liv trappa ner användningen av värktabletter. Det är en underbar känsla! 

Det kommer ju tyvärr följdsjukdomar när man har värk. I mitt fall rör det sig om bl.a. migrän  och ångest. Även dessa symptom har minskat efter behandling. 

Den bästa effekten av behandlingen är naturligtvis att man går regelbundet hos HälsoBlomstra. Regelbundenheten gör ju också att Anneli lär känna din kropp bättre och hur den reagerar på behandlingen.

För mig blir värken lite värre dagen efter behandlingen, för att därefter bara ”poff”- borta 1-2 veckor. 

HälsoBlomstra hjälper även till med kostrådgivning och eventuella kosttillskott. 

Jag får alltid professionella råd, angående min hälsa, och har även en möjlighet att köpa produkter, direkt från HälsoBlomstra, som passar just mig. Det ger mig en känsla av trygghet och omtanke, för mitt eget bästa. 

 

Maria Nelimarkka

 

 

Jag matintoleranstestade mig

Anneli och jag träffades på en företagarmässa där vi båda ställde ut.

Jag har varit hos Anneli och Hälsoblomstra och gjort matintoleanstest (Food Print), där det konstaterades att jag har intoleranser mot flera saker. Jag började utesluta det som jag inte skulle äta och gjorde samtidigt en reningskur med örter och kompletterade med kinesologi. Jag åt även i början vissa vitaminer och mineraler för att stabilisera upp kroppen och fortsätter nu att äta mer saker som innehåller dessa vitaminer och mineraler.

Innan behandlingen hade jag mycket problem med magen och var överviktig. Var överkänslig i slemhinnorna mot dofter mm, hade psoriasis, ont i leder mm.

Och efter nu ett år så kommer jag på mig själv att tänka på åkommor som jag faktiskt inte har längre. Jag kan vara ute och gå utan att behöva ha en toalett i närheten, gick ner 15 kilo, ej känslig mot dofter, psoriasisen försvann nästan helt,  

Jag har ett år efter att jag gjorde reningskuren gjort den igen för att bibehålla stabiliteten i magen. Och gjort ansiktsdiagnostik som visade några ”nya” saker som jag tog tag i.

Jag har fått information om kostomläggningen vad och hur jag kan äta. 

Jag vill varmt rekommendera Anneli till nya kunder. Att våga prova om man mår dåligt och kanske inte har fått hjälp av den ”vanliga” sjukvården.  

// Jessica Edlund 

Jag lyssnade på Annelis föreläsning… 

Jag träffade Anneli första gången när hon höll föreläsning på hälsomässan i Hållnäs, augusti 2009. Jag bokade en tid med henne direkt efteråt för att göra matintolerans-test. Vi har sedan dess träffats en gång i månaden och har vid varje möte kommit framåt i analyserna av mina krämpor. En del krämpor har försvunnit och en del nya har dykt upp och sedan försvunnit igen. Jag har fått tips om lämplig och olämplig kost, hur jag successivt kan prova de födoämnen som jag är känslig för och vilka näringstillskott som kan vara bra att ta.  

// Kerstin Lindén 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>